Saturday, 18 February 2012

Nak Pakai BlackBerry Balik :/

Assalam korang , haahaa . Ape cite ? Hmm , entah knape sjak kblkngan ni , aku tringin sngat nak pkai BlackBerry balik . Erghhh , mngkin salah satu faktor dye BlackBerry ni snang nak text, IM, BBM, Whatsapp, and so on lah . Erghh , ramai mmber2 BB aku skung ny da lost contact . Aiyoo , seriously aku rindu dyeorng . Hmmm , lg satu , awek ak pun pkai BB jgak . Snanglha nanti kami . Takyah nak text2 just BBM . 


FYI , sblum ni aku pnah pkai BB . BB Curve 9300 je . Tak mampu actually nak beli mahal2 . Reason aku jual BB ni sebab ular sngguh mnat kat BB aku ni . Hahaha . Beb , that was FAKE ! aku tak jual pun just bagi kat someone tu yg actually nak sngat pkai BB ni , nak update status kat fb via BB , tapi die menafikannye . Takpe2 , now dye dah happy ngan BB tu + dgan Galaxy Tab aku sekali . Erghh , bilelha kau nak pulangkan balik Galaxy Tab aku tu ? Hmmmm , rindu giler aku dgan Tab aku tu .

Insyaallah aku akan beli BB next week ni . BB ape , i'm not sure . Tapi ann , aku btul mnat dgan BB Torch 9800 tu . Tapi , dye OS6 . Bukan OS7 . Hmmm , nak je beli curve 9360 tapi budget tak de lhaa . Aku trget around 1k kut . 


P/S : Hmmm , seriously i'm craving for this tapi die OS 6 :(

Followers

Total Pageviews

Buff