Thursday, 26 January 2012

'Cause Now I Pay The Price'

Entah knape aku buat TITLE mcam ni. Hmmm, aku ni kan, mmg jhat. Tak nak dgar ckap org yg syg aku. Nak ikut kpale aku je. Sape yg hdup dgan aku mesti x tahan. Entah blelha aku nk brubah. Mngkin ajal nk smpai bru nk brubah. Yelha, org yg nak prgi ni prngai plik2 je. Baik smcam je. Hmmm, entahlhaa. Aku x nk mati awal sbab aku blum rse hdup brdkari lagi. Now msih dbwah tnggungan ibuayah. Aku nk blas blik jse dieorg. 


Tpi, bleh ke ak hdup dgan keadaan yg mcam ni? X tntu arah, serabut, trhegeh-2 msg and call org tu, rse srbe slah smpai mati. Beb, mcam mne aku nk SPM? Dpan mkbpak aku pure2 happy. X nk dyeorg tgok ank dye mcam ni. Dah mcam2 aku buat. Berubat, mnunaikan rukun islam, tapi entahlha weyhh! Setiap hari, msti aku mngis. Entahlha, malu je aku ni. Lelaki kene kuat ek? X leh nangis kan? Hmmm. Aku ingat lgi kate2 seorng umat ni : 
"Amir tak boleh nangis mcam ni. Malulha. Amir tu lelaki. Amir cube setelkan baik2. Sabar yee. Janji dgan ****************** yg amir akn brubah. Dah tak mhu nangis. Lap air mate tu."



Punyelha aku happy time umat tu ckap cam tu. Aku rse kan, umat tu msti rse mnympah dgan aku sbab buat entry ni. Cam mne aku nk tenang? Nak mkan diri? Aku x nak bnuh dri sbab aku pk sume bnde leh setel tpi bkan dgan prpshan. Ye aku thu slame ni aku dah ugut, sekse, kongkong kau smpai kau mnympah kat aku. Aku thu mne org suke jdi cam tu tpi tlonglha bg aku pluang. Org sume ckap aku ni tah ape2. Heyyy, bjet bgus je org yg ckap cam tu. Beb, aku ni ble da syg org tu, ak syg btol. Pk senang2 nak lpekan mcam tu? Aku tak pnah lpekan org yg pnah aku syg lhaa. Kalau bleh, nak je aku jmpe dyeorg sume mntak maaf, merayu and mlutut spye jgan ade bnci lagi. 


Sumpah aku x leh trime org yg aku syg, mntak lpekan die slamnye. Kononnye tak nk trikat. Aku snggup bktikan yg aku akn brubah. Prcyelhaa. Aku skrang super trtkan. Aku tak kuat. Aku nak bnde ny setel dgan pndamaian. Jadi mcam dlu. Ye aku tahu mmg susah tapi cube lha. Kau x nak cube punn. MAaflhaaa, sumpah aku super trtekan. Aku msih mude. Org ckap zman rmaje pling best tp lain plak bg aku. Pling worst lha kalau mcam ni je. Brtrusan smpai aku mati. Aku x suke lha ckap psal mati2 ni. Hishhhhhh, aku trtekan. Maaflha atas ape yg aku tulis ni. Mngkin kau akn ckap aku kecoh buat entry ni tapi apepun 
AKU MINTAK MAAF!! 



Ape lagi yg aku bleh buat? Hnye maaf and prubhan yg bkal aku buat. Ingtlha, sjhat2 aku ni, aku msih ade prasaan and ade budi pkrti lagi. Msih ade nilai2 murni yg trdpat dlam dri aku. Meskipun aku pnah buat mcam2 smpai kau tak tahan, tapi ingatlha jgn mngkiri janji. Aku bkan nk mngongkong tapi entahlhaa. Aku tahu kite bkan Nabi Muhammad S.A.W tpi kite umatnye. Kene ikut cntoh dri die. Ampunknla org tu. Bagi mereke peluang, bgi mereke cannnn :(



P/s : 
A : Hello assalamualaikum. Sye nak tnye, sye brade kat mne skrang ni? Ape yg sye buat kat sini? Sye sesat. Bleh awak bntu sye untuk balik? Sye bdak kmpung, xde duit. Sye x hndsome and keras kple. Sye x sempurne. Klau sye dkat dgan awak, sye akn slalu tlong. Bleh tlong sye x?


? : Wassalam. Knape call2 ni? Awak ni sape? Ouhh, yg pnah buat sye mcam2 tu ek? Ouhhh maaflha. Sye x bleh. Sye ade mcam2 nak buat. Bagi sye ruang yg luas bleh x? Syg x bleh dpkse. Klau pkse bleh tmbul prasaan bnci. Harap faham.


A : Maaflha atas ape dah jadi. Sye akn bg awak ruang yg luas untk tenang. Ye sye thu syg x bleh dpkse. Tpi, bleh x tlong bwak sye kluar dari sini? Sye sesat ni. Awak jelha yg bleh tlg sye.


? : TUTTTTTTTTTTT........TUTTTTTTTTTTT.......


A : Hello, HELLOOOOO! Where are you? Please i'm lost :(


'Cause Now I Pay The Price'


No comments:

Post a Comment

Followers

Total Pageviews

Buff